Zaterdag 13 oktober
Door: Hans
13 Oktober 2012 | Nederland, Huissen
Zie foto,s Morgen gaan we grens over naar Swaziland.
Ps. Tineke, leuk om jouw reacties te lezen.
Groetjes van ons
13 Oktober 2012 - 21:27
Antoinette:
He, hoe jou gaat.
Wij zitten hier in het koude kikkerlandje.
Jullie foto's zijn prachtig, en vooral voor Joep genieten.
Liefs xx -
13 Oktober 2012 - 21:27
Antoinette:
He, hoe jou gaat.
Wij zitten hier in het koude kikkerlandje.
Jullie foto's zijn prachtig, en vooral voor Joep genieten.
Liefs xx -
13 Oktober 2012 - 22:46
Marij:
Hey Hans en Inge,
Zo dicht bij de natuur te mogen zijn is fantastisch, indrukwekkkend en heel bijzonder om mee te mogen maken. Is het af en toe ook niet eng? Geweldig hoe gevarieerd jullie reiservaringen tot nu toe zijn.
Fijn om op deze manier mee te kunnen genieten met jullie.
Mooie tijd nog gewenst en ben nu a benieuwd naar Swaziland.
Marij
Judith:
Wow wat een ontzettend mooie foto's en hoe lief ook dat babyolifantje!!! Zo krijgen we een stukje Afrika mee, erg leuk!! :-) X -
14 Oktober 2012 - 00:54
Judith:
Sorry er ging iets mis met mijn computer zie ik.... kan ze ook niet verwijderen :-( -
14 Oktober 2012 - 19:16
Syl:
Ing, jouw cursus fotografie heeft z'n vruchten afgeworpen! Vooral die nijlpaard met die open mond is echt super! En Judith wil gewoon dat papa de volgende x ook zegt dat het leuk is dat zij een stukje schrijft :) Daarom staat t er zo vaak haha.
Veel plezier nog! Xx -
15 Oktober 2012 - 10:16
Mieke:
Wederom super! Ik wil ook daar naar toe!
xxx